Fasadtvätt Stockholm

Anlita oss för fasadtvätt i Stockholm

Anlita oss för fasadtvätt i Stockholm

En väl utförd fasadtvätt lyfter fastighetens utseende och ökar dess värde. När du behöver anlita någon för att tvätta fasad i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. Vi är en väletablerad fasadrenoveringsfirma som tar uppdrag i hela Stockholm. Vår bas ligger på Södermalm och Kungsholmen men vi utför även arbeten utanför vårt kärnområde till vilket vi räknar hela innerstaden. Vi kan allt om fasadrenovering, och fasadtvätt ingår i det arbetsuppgifter vi utför dagligen. Våra medarbetare är mycket kunniga och engagerade och gör allt för att du som kund ska känna dig nöjd. Vi levererar alltid ett mycket gott resultat inom utsatt tid.

Offert Fasadtvätt
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi kommer på hembesök och planerar fasadtvätt på din fastighet.

När du kontaktar oss för tvättning av fasad på din fastighet kommer vi först överens om en tid som passar dig när vi kan göra ett hembesök. Vi gör då en bedömning av arbetet som ska utföras så att vi därefter kan lämna en offert. Allt detta är givetvis kostnadsfritt för dig. Vi lyssnar in dina behov och lägger upp en plan som fungerar tidsmässigt för dig.

Hembesök inom 48 timmar

När du har lämnat in en förfrågan via telefon eller kontaktformuläret på hemsidan försöker vi alltid att återkomma till dig så snabbt som möjligt. Vårt mål är att vi ska kunna göra ett hembesök hos dig för att bedöma arbetet inom 48 timmar efter din första kontakt.

Vi levererar alltid bästa resultat

Vi utför fasadtvätt i Stockholm på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Våra kunder är både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vårt arbete får alltid goda omdömen och vi kan lämna utmärkta referenser. När du ger oss ett uppdrag tar vi ett helhetsgrepp om projektet. Vi jobbar med totalentreprenad, vilket innebär att du bara kommer att ha en kontaktperson hos oss oavsett hur många arbetsuppgifter vi utför åt dig. Våra medarbetare är mycket ansvarstagande och givetvis ser vi till att allt är snyggt och städat när jobbet är klart.​

Tidigare kunder har gett oss bra omdömen om husbygge

Vad säger våra tidigare kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Fasadtvätt utförd av certifierad fasadrenoveringsfirma

Vi har alla erforderliga försäkringar och certifikat för fasadtvätt

Vi är ett väletablerat företag inom fasadrenoveringsbranschen. Vi har lång samlad erfarenhet och för våra duktiga medarbetares och trevliga kunders skull är vi mycket noggranna med att ha alla nödvändiga försäkringar och certifikat på plats. Förutom olika entreprenadförsäkringar har vi också extra försäkringar vad gäller personalens säkerhet. Vi är certifierade för att bland annat utföra fasadtvätt och annan fasadrenovering som putsning av fasader. Vi har även certifikat för murnings- och reparationsarbeten. Välkommen att kontakta oss för pris för fasadtvätt, som privatperson har du rätt att utnyttja ROT-avdraget när du ger oss ett uppdrag.