Fasadmålning Stockholm

Experter på fasadmålning i Stockholm

Experter på fasadmålning i Stockholm

Vi är ett väletablerat företag inom målning av fasader och fasadrenoveringar som tar olika uppdrag: måla fasad, bättra på puts, tvätta fasad samt mer omfattande ytrenovering. Vi gör även murningsarbeten vid svårare fasadskador. Vår bas ligger i Täby och Nacka, men vårt upptagningsområde sträcker sig över hela Stor-Stockholm. Vi utför arbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi levererar ett bra resultat inom överenskommen tid. Vi får alltid goda omdömen från våra tidigare, nöjda kunder och vi lämnar gärna ut referenser. Du är varmt välkommen att höra av dig för mer information om alla slags fasadrenoveringar.

Offert Fasadmålning
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi gör gärna ett hembesök för att planera fasadmålning

Vid puts och fasadmålning är det viktigt att tänka på att putsen ska vara noggrant rengjord och torr när man målar på den. Det är också viktigt att använda rätt typ av färg. Vi har mycket samlad erfarenhet av sådana uppdrag och kan utföra arbetet på bästa sätt. Vid ett hembesök går vi gemensamt igenom er fastighets’ behov och gör en bedömning av fasaden på plats.

Hembesök inom 48 timmar

När du kontaktar oss med en förfrågan om någon typ av fasadrenovering försöker vi alltid återkoppla så snabbt som möjligt. Vi vill gärna planera ett hembesök hos dig inom 48 timmar efter att du har kontaktat oss. Vid besöket gör vi en noggrann översyn av fasaden och i vilket skick den är.

Låt proffsen sköta fasadmålningen

Att måla en fasad kräver ett noggrant förarbete. Om det är en putsfasad bör man skrapa bort lös puts, och är det ett trähus skall gammal och flagnande färg skrapas bort. Vid en fasadmålning i Stockholm tar vi hand om att förbereda ytan för målning, sedan täcker vi in fönster, dörrar och hängrännor som inte ska få färg på sig. Vi målar det antal strykningar som krävs för ett fullgott resultat, och avslutar sedan arbetet med att besikta det tillsammans med er.​

Läs våra omdömen om fasadmålning från nöjda kunder

Vad säger våra kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Fasadmålning till ett bra pris

Kontakta oss för offert på fasadmålning

Om du behöver en fasadmålning av din fastighet är vi rätt firma för uppdraget. Du är mycket välkommen att kontakta oss, antingen på telefon eller genom att fylla i det kontaktformulär som finns på hemsidan. Våra engagerade och kompetenta medarbetare hör av sig till dig snarast möjligt för att boka tid för ett första kundmöte. Under mötet kontrollerar vi fasaden och gör en bedömning av vilket skick den befinner sig i och om ytterligare åtgärder krävs innan målning. Vi lämnar sedan en offert på fasadmålning där du både kan se kostnad och tidsåtgång för projektet.