Fasadrenovering kostnad? Ring oss för snabb offert!

Kontakta oss för kostnadsfri offert Vi återkommer till dig samma dag inom öppettiderna

  Välkommen att fylla i vårt kontaktformulär. Berätta gärna kortfattat vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig samma dag, under våra öppettider. Vi kommer gärna på ett snabbt hembesök för att göra en bedömning av fasaden som ska åtgärdas. Därefter lämnar vi en offert på kostnad för putsad fasad.

  När du står inför en renovering av husfasaden är ett bra pris ofta en viktig faktor. Samtidigt vill ingen tumma på kvaliteten eller leveransen, varken vi eller du. Därför vill vi alltid ge dig ett erbjudande där din kostnad för att byta fasad stämmer väl överens med vad du får för pengarna. Vårt fokus är att du som kund ska vara nöjd med både kostnad för putsad fasad eller fasadtvätt samtidigt som du tycker att det var värt pengarna. För att åstadkomma detta har vi samlat ett gäng kompetenta och duktiga medarbetare som är mycket engagerade i att leverera på ett professionellt sätt. Förutom putsade fasader jobbar vi även med träfasad.

  Fasadrenoveringar som vi har genomfört Vill du ha mer inspiration?

  Nöjda kunder säger så här om Fasadrenoveringar Stockholm Vi tackar alla våra trevliga kunder för fina omdömen

  Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

  Anders Viksell, Platschef, H2 Entreprenad

  Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

  Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

  Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

  Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

  CERTIFIERAD & AUKTORISERAD Vi har alla erforderliga certifikat och försäkringar för branschen