Fasadputsning Stockholm

Vi kan fasadputsning i Stockholm

Vi kan fasadputsning i Stockholm

Om du behöver hjälp med att putsa fasad på din fastighet ställer vi gärna upp med vår kompetens och våra duktiga medarbetare. Vi arbetar i Stockholm, främst i innerstan som Vasastan, Östermalm, Södermalm och Lidingö, där vi har god kännedom om de lokala förutsättningarna, men vi tar även uppdrag runt om i hela Stor-Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla slags kunder, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare. Som privatperson har du dessutom rätt att använda ditt ROT-avdrag när du nyttjar våra tjänster. Våra tidigare kunder är mycket nöjda med oss och vi lämnar gärna ut referenser så att du kan försäkra dig om att vi håller vad vi lovar.

Offert Fasadputsning
Boka en kostnadsfri konsultation

Boka en kostnadsfri konsultation

Vi kommer gärna på ett hembesök för att planera fasadputsning & ger goda råd

Vi utför renoveringar av alla slags fasader. Tegel är en av de vanligaste fasadbeklädnaderna i landet och även ett av de mest hållbara alternativen. Genom att putsa fasaden och ge den en ansiktslyftning kan du förlänga hållbarheten med många år. Vi är mer än glada över att putsa tegelfasad på din fastighet. I samband med hembesöket gör vi en bedömning av den befintliga fasaden innan vi lämnar en offert.

Hembesök inom 48 timmar

När du behöver hjälp med att fräscha upp en putsad fasad är du mer än välkommen att kontakta oss på telefon eller via kontaktformuläret på vår hemsida. Ange kortfattat vad du behöver hjälp med så återkopplar vi direkt. Inom 48 timmar hoppas vi kunna boka ett hembesök hos dig för fortsatt planering.

Vi är specialister inom fasadputsning

Fasadputsning i Stockholm kräver både yrkesskicklighet och erfarenhet. Vi har bådadera och kan utföra alla typer av fasadputsning på ett professionellt sätt. Eftersom vi jobbar med helentreprenad har du som kund alltid bara en kontaktperson hos oss, även när det är flera yrkeskompetenser hos oss som är delaktiga i utförandet. Du kan lita på att vi utför arbetet på bästa sätt och levererar i tid. När projektet är klart ser vi till att allt är städat och fint när vi lämnar och vi gör oss av med restmaterial på ett ansvarsfullt och miljömedvetet sätt.​

Läs några omdömen om fasadputsning från nöjda kunder

Vad säger våra kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Certifierad firma för fasadputsning och övrig fasadrenovering

Vi har alla försäkringar som krävs för ett säkert jobb

Om du anlitar oss för fasadputsning eller andra fasadjobb inom renovering kan du känna dig trygg med att vi har alla de försäkringar som krävs för att våra duktiga medarbetare ska kunna utföra jobbet på ett säkert sätt. Medarbetarna är dessutom certifierade för uppdraget och har jobbat länge i branschen. När du kontaktar oss för ett pris på fasadputsning kommer vi alltid ut till dig först för en bedömning. Därefter återkommer vi så snabbt som möjligt med en offert som visar alla beräknade kostnader samt en realistisk tidsplan som passar dig.