Om oss Väletablerad putsfirma i Stockholm

Vi är ett företag som sysslar med allt inom fasadrenovering i Stockholm. Bland våra nöjda kunder finns privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi är från början en liten firma som har vuxit oss större tack vare duktiga och engagerade medarbetare.

 

Vi erbjuder hjälp med alla typer av renoveringar av husfasader, vare sig det gäller fasadtvätt, fasadmålning eller mer omfattande fasadrenoveringar. I samband med större arbeten och där skador har uppstått på fasaden gör vi också murningsarbeten för att reparera dem. Vi kan även putsa fasader gjorda av tegel och andra vanliga fasadmaterial. Av oss kan du förvänta dig ett mycket gott resultat.

Totalentreprenad: putsning & byggställning

Välkommen att kontakta oss för en offert Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök

Du är varmt välkommen att kontakta oss med en förfrågan, antingen på telefon eller via kontaktformuläret på hemsidan.

  Berätta mer om ditt projekt!

  Ismail ”Isse” Yigin

  Kundansvarig

  08-580 97 222
  offert@fasadrenoveringarstockholm.com

  Anlita våra duktiga medarbetare

  Om du vill veta mer om vad en kostnad för att byta fasad kan landa på är du mer än välkommen att kontakta oss. Berätta gärna kortfattat om ditt projekt redan vid det första kontakttillfället. Vi återkommer sedan till dig med tid för ett planerat hembesök där vi går igenom detaljerna med dig på plats. På så vis kan vi ge dig en korrekt offert där du får en översikt över kostnad och tidsram för uppdraget. Både offert och hembesök är givetvis helt kostnadsfria.

  Vi arbetar som totalentreprenör

  För att underlätta för dig som kund arbetar vi alltid med totalentreprenad. Det innebär att du under hela projektets gång endast kommer att ha en enda kontaktperson hos oss. För dig innebär det endast fördelar, eftersom du slipper lägga tid och energi på att ha koll på flera olika delar. Din kontaktperson gör det åt dig och återrapporterar kontinuerligt till dig under arbetets gång. Vi löser problemen och levererar ett utmärkt resultat.

  Certifieringar och samarbeten Våra certifieringar och samarbeten