Om Fasadrenovering Stockholm

Väletablerad putsfirma i Stockholm

Väletablerad putsfirma i Stockholm

Vi är ett företag som sysslar med allt inom fasadrenovering i Stockholm. Bland våra nöjda kunder finns privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi är från början en liten firma som har vuxit oss större tack vare duktiga och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder hjälp med alla typer av renoveringar av husfasader, vare sig det gäller fasadtvätt, fasadmålning eller mer omfattande fasadrenoveringar. I samband med större arbeten och där skador har uppstått på fasaden gör vi också murningsarbeten för att reparera dem. Vi kan även putsa fasader gjorda av tegel och andra vanliga fasadmaterial. Av oss kan du förvänta dig ett mycket gott resultat.

Boka Tid
Välkommen att kontakta oss för en offert

Välkommen att kontakta oss för en offert

Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök

Berätta mer om ditt projekt!

Ismail ”Isse” Yigin


Kundansvarig

08- 580 97 922

Anlita våra duktiga medarbetare

Anlita våra duktiga medarbetare

Om du vill veta mer om vad en kostnad för att byta fasad kan landa på är du mer än välkommen att kontakta oss. Berätta gärna kortfattat om ditt projekt redan vid det första kontakttillfället. Vi återkommer sedan till dig med tid för ett planerat hembesök där vi går igenom detaljerna med dig på plats. På så vis kan vi ge dig en korrekt offert där du får en översikt över kostnad och tidsram för uppdraget. Både offert och hembesök är givetvis helt kostnadsfria.

Vi arbetar som totalentreprenör

Under våra verksamma år har vi fått glädjen och möjligheten att hjälpa allt från privata fastighetsägare till BRF, föreningar och företag med puts och murning. De mångsidiga uppdrag vi har utfört har gett oss en erfarenhet som är ovärderlig att ha som fasadfirma i Stockholm. Vi har förmågan att planera varje projekt på ett tids- och kostnadseffektivt sätt som lever upp till våra kunders krav och önskemål. Vi gör alltid en slutbesiktning tillsammans med våra beställare, för att säkerställa att alla är nöjda.​

Certifieringar och samarbeten

Fasadrenoveringar i Stockholm är ett tryggt val

Fri Offert